JORDI TOSAS. Alpinisme extrem al voltant del món

Dijous 10, a les 21h - Gironella (Església vella)

Alpinisme extrem al voltant del món és un viatge, un viatge entre les pedres, algunes grans, altres més petites, algunes vegades pujant els seus cims i altres visquent només els camins que porten a elles. Però el més important del camí, és que és un camí al cor de l'alpinisme des del cor d'un alpinista.

El meu cor, la meva visió, ni la bona ni la dolenta, una més per compartir.

Un viatge per Vietnam, Tibet, Índia, Alaska, Colòmbia, Patagònia, Marroc, Nepal, Pakistan, i altres indrets tot practicant escalada, snowboard, ski, alpinisme, i escalada en gel. Descensos extrems amb sbnowboard al K2, Broad Peak, Shivling, i obertura de noves vies als Andes, Himàlaia, ...

 

Jordi Tosas

S'inicia a la muntanya amb el centre excursionista de Blanes, el seu poble natal. La il·lusió per conèixer món i les gents que l'habiten, la cerca de la llibertat i la realització dels somnis, el fan, des de la primera expedició en solitari a  l'illa de Baffin, inseparable per sempre del món de les pedres.

 

Especialista de totes les disciplines, ha realitzat baixades extremes en Snowboard, als Alps, Pirineus, Andes i Himàlaia, des de cims com el Cho Oyu, Artesonraju, Broad Peak, K2, i primers descensos mundials al Shilving i Mc Kinley. Ha après que és l'alpinisme pur al Huayhuash y el Siula Chico, i ha crescut amb l'ascensió en solitari a la ferrari del Cerro Torre.

Moltes expedicions i mai gaire a cada lloc, rutes noves i repeticions a Alaska, Bolívia, Perú, Patagònia, India, Tibet, Nepal, Vietnam, Egipte, USA, Canadà, Marroc...

 

Blog del Jordi Tosas: http://jorditosas.blogspot.com/

Imatges