JOSEP Ma ESQUIROL "TATO" - Territori mixt

Divendres 2 de març, a les 21h - Gironella (Local del Blat)

Practicant diferents modalitats com l’alpinisme, l’artificial, el lliure, i el mixte, viatjarem recorrent diferents indrets del planeta des de Catalunya, Espanya, Alps, Estats Units, Sud Amèrica i finalment Baffin, una de les últimes grans aventures del protagonista, on sota temperatures gèlides aconsegueix junt amb David Palmada, una nova via d'alta dificultat a una paret de 1000 metres de longitud.

 

 

 

 

 

Josep Ma. Esquirol "Tato"

Bomber de professió, destaca com un dels millors escaladors catalans. Polifacètic i especialista de totes les disciplines. Va començar a escalar als 18 anys, realitzant vies d’esportiva, clàssiques a Montserrat, Vilanova de Meia, i Ordesa entre d’altres, en cada viatge ha guanyat interès per l’escalada.


El podem trobar indistintament escalant vies d’artificial extrem, Sea of Dreams (A5) a Yosemite, realitzant alpinisme d’alt nivell, per exemple a la goulotte Mc Intyre Colton a la cara Nord de les Grandes Jorasses (VI-6-A2-M6), o escalant en gel als tres murs de Gavarnie, però segons ell on es troba mé bé, és realitzant obertures de noves vies d’escalada en lliure desequipada.

Territori Mixt, és un repàs a la trajectòria d’en Josep Mª Esquirol en el món de l’escalada

 

Imatges