DAVID PALMADA “PELUT” I ESTER OLLÉ - Primera proposta d’A6+.

Dissabte 6, a les 19h - Berga (Pavelló de Suècia)

El David i l’Ester tornen a les Fisher Towers dels EE.UU. per realitzar l’obertura d’una nou traçat en escalada artificial al Titan. La via “Oju peligru” és una proposta d’A6+, de confirmar-se el grau seria el primer itinerari del món d’aquesta dificultat.

Una projecció molt divertida on no hi haurà moments per l’avorriment, podrem veure primers plànols de l’escalada, fotografies inèdites i filmacions des de la camera de casc i de mà.

 

 

 

 

David Palmada

Escalada a sueños de invierno, i primera repetició de tramuntana, totes dues al Naranjo de Bulnes. Vàries repeticions a les vies més dures del nostre país, mirall impenetrable, vudú, sopa de farigola, incontinència de inconciència, les festes del paca, i vanitat oculta. Una repetició de al lado oscuro i infierno de cobardes, ... totes les vies relacionades amb l’escalada extrema artificial. Compta amb vàries obertures de nous itineraris, al Todra (Marroc), a Noruega amb la via waterwall de A5, i varis itineraris repartits arreu del país on podem destacar l’obertura de varies vies de A5+, com la cagatini wall, a la paret de diables, o la suicidal tendency al morral del cavall. Primera repetició de la via harakiri de A5+,  oberta a Montserrat i primera proposta d’aquest grau al nostre país. L’any passat escala Intifada A6 a les Fisher Towers (EEUU), fins aleshores la via d’artificial més difícil del món. També és practicant d’espeleologia i submarinisme.

 

Imatges