Donació de Ciclemuntanya.cat a Zero Límits

Al final de la conferència de Xavier Valbuena on va narrar l'expedició "Pol sud sense límits", l'organització del Ciclemuntanya.cat li va fer entrega dels 540 € recaptats en les diferents conferències celebrades fins llavors. Els assistents podien col·laborar voluntàriament amb 1 € a l'entrada de les conferències, i el fruit d'aquestes aportacions voluntàries van ser l'els 540 € lliurats a l'associació Zero Límits. En Xavier Valbuena ha manifestat la sorpresa i l'agraïment per la col·laboració.

 

 

 

 

Aquest és el correu electrònic que ha enviat Xavier Valbuena en agraïment, així com el comprovant de l'ingrés realitzat al compte de l'associació Zero Límits:

 

Benvolguts companys de Zero Límits i de CicleMuntanya.cat,

Divendres passat vaig tenir el plaer de fer, en nom de Zero Límits, la xerrada "Pol Sud Sense Límits" a Gironella. Vam ser convidats per la gent de CicleMuntanya.cat i la veritat és que l'experiència va ser fantàstica. L'assistència va ser molt alta, participativa i apasionada. De debó, moltes, moltíssimes gràcies en nom de tot l'equip de Zero Límits per l'emotiva jornada viscuda.

Però no va ser aquesta l'única sorpresa. Al final de l'acte, en Bernat Llobet, en nom de tot l'equip de CicleMuntanya.cat em va fer entrega dels diners recaptats per a la nostra associació Zero Límits... 540€! La sorpresa va ser majúscula, i l'emoció també, donat que aquests diners han estat recollits durant les darreres setmanes entre la gent dels pobles de Puig-Reig, Gironella i Berga, principalment, que han volgut d'aquesta manera donar suport als objectius de la nostra associació. Moltes gràcies!

Dimarts al matí faré l'ingrés bancari al compte de Zero Límits dels 540€ recaptats, i us enviaré el comprovant bancari corresponent, però no volia deixar pasar ni un dia sense agraïr-vos el carinyo amb els que ens vàreu acollir.

Novament gràcies. Rebeu una abraçada ben forta,

Xavier Valbuena
Pol Sud Sense Límits


Web Associació Zero Límits: http://www.zero-limits.es/ca/index.htm