MANU CÓRDOVA. Hiperactivitat alpinística

Divendres 11, a les 21h - Gironella (Església vella)

Manu Córdova pertany a una nova generació d’alpinistes, consumat especialista en gel i mixte i bigwall, capaç de realitzar rutes a l’abast de molt pocs. Apassionat de qualsevol tipus d’activitat, siguin difícils o fàcils, el més important és gaudir. En aquesta projecció, compartirà amb nosaltres tots aquests moments de la seva espectacular trajectòria.

 

 

 

 

 

Manu Córdova

Nascut a Saragossa el 1986, s’inicia al món de la muntanya i l’esquí de la mà dels seus pares, als 13 anys va començar a escalar guiat pel seu cosí i altres escaladors experimentats de la zona de Saragossa. Continua el seu aprenentatge al centre de tecnificació d’alpinisme d’Aragó i l’equip Espanyol d’alpinisme.

 

A la seva edat, l’historial de Manu Córdova és impressionant; obertures en M9 al Pirineu, primera nacional en un dia a la Nord de l’Eiger, McIntyre/Colton (1200m, VI/6/M6) a les Grandes Jorases en un dia, o la prestigiosa “Divine Providence” (900m 7b+) al Montblanc, també en un dia, i obertura de Rimshang Piriri, Tengkampoche 6.500 m (1700m VI A1 5)  a l’Himàlaia. Ha realitzat encadenaments de vies de fins a 8c, i actualment forma part de la selecció Española d’escalada en gel.

 

Aquest últim any ha quedat sisè a la copa del món.

 

Blog de Manu Córdova: http://blogs.barrabes.com/ManuCordova/

Imatges